Wij nodigen jou graag uit voor dé opening van 100fit! De nieuwe sportschool in Amsterdam Buitenveldert, op het Tennispark Buitenveldert. Wij hopen de opening samen met jou te vieren!

Actie

Gedurende de dag zullen wij twee circuittrainingen aanbieden die geschikt zijn voor ieder niveau! Wij zullen zorgen voor een lekkere healthy smoothie, een healthy snack en een lekker sportdrankje!  Daarnaast verloten wij onder de deelnemers van de circuittrainingen een GRATIS jaarabonnement* (twv. €480,-) én maak je kans op een paar gloednieuwe sportschoenen! Do we need to say more??

Op zondag 2 april zijn er 2 sessies:

11:00-12:00 Sessie 1
14:00-15:00 Sessie 2

Laat weten bij welke sessie jij er ook bij bent op 2 april! Dit kan via de “gaat”-knop op onze facebookpagina, een mailtje naar info@sportcentrum100fit.nl of bellen naar 020-2386393. Het deelnemen lijkt ons een leuke manier om kennis te maken met jou. En voor jou een leuke manier om de sportschool en de trainers en instructeurs te ontmoeten. Gratis en geheel vrijblijvend.

Maak er een sportieve zondag van en kom langs!

* Voorwaarden actie:
Een gratis jaarabonnement wordt verloot onder de eerste 50 inschrijvingen en daarna nog een keer onder de 1e 100 inschrijvingen. Bent u één van de eerste 50 leden, dan maakt u dus 2x kans op een gratis jaar lidmaatschap.